Over de Bluefingers

Bij de Bluefingers zien we ze vliegen! Frisbees dan he... We spelen de leukste sport die er is! De combinatie van het beste uit jezelf halen en het beste in je tegenstander zien, maakt onze sport uniek. Bovendien gooien we met frisbees. En dat doet helemaal niemand ons na.

In onze teamsport mag je lekker veel rennen, springen en duiken. Elke week trainen we hard zodat we in de competitie onze tegenstanders tactisch en atletisch maximaal kunnen uitdagen.

De Bluefingers zijn opgericht in 2010. En sinds 2016 hebben kennen de Bluefingers naast een trainingsgroep voor volwassenen ook een trainingsgroep voor de jeugd. De volwassenen-trainingsgroep bestaat voornamelijk uit twintigers en dertigers.

De jeugdtrainingsgroep is gericht op jongens en meisjes van 7-17 jaar. Voor de jeugd worden regelmatig landelijke jeugdspeeldagen georganiseerd waar kinderen met en tegen andere jeugdspelers wedstrijden spelen.

De volwassen Bluefingers doen mee aan de landelijke indoor-, outdoor- en mixed-competities. De competities bestaat elk uit 3 of 4 speeldagen waarop in divisies op diverse niveaus wedstrijden worden gespeeld. Naast deelname aan de competitie, doen veel enthousiaste spelers mee aan diverse toernooien in binnen- en buitenland.

Behalve training en competitie is er de jaarlijkse Cityleague, waarbij mensen in een paar dinsdagavonden kennis kunnen maken met ultimate, middels een kleine frisbeecompetitie.

Bij de Bluefingers zijn we een ├ęchte en hechte vereniging. Iedereen is lid van de vereniging. En daarom is het ook logisch dat iedereen een steentje bijdraagt aan onze verenigingskracht. We hebben een bestuur, diverse commissies, ouders die rijden, trainers, leden die de trainingshesjes wassen, etcetera. Zo houden we samen onze club in beweging.