Trainingen jeugd

De jeugdtrainingen voor jongens en meisjes van 7 tot 17 jaar vinden elke dinsdagavond van 18.15 tot 19.15 uur plaats, met uitzondering van de schoolvakanties. Het trainingsveld bevindt zich op Sportpark de Marslanden.

De jeugdtrainingen worden gegeven door opgeleide trainers en ervaren spelers, die als vrijwilliger training geven. Tijdens een training zijn er altijd twee trainers aanwezig.

Er zijn vier vaste jeugdtrainers die wisselend de trainingen verzorgen en er is een poule met enkele invallers.

Hoe ziet een jeugdtraining eruit?
Een jeugdtraining begint met een warming-up. Daarna spelen de kinderen diverse frisbeespelletjes om gevoel te krijgen voor het gooien en vangen. Ook leren ze op een speelse manier diverse spelsituaties kennen

Ultimate frisbee is een echte teamsport en samenwerken en fairplay staan voorop, ook in de jeugdtrainingen!

Proberen?
Wil je frisbee een keer proberen? Je bent van harte welkom om een keer te komen kijken of mee te doen! Het is handig om van te voren een e-mail te sturen naar jeugd@bluefingersultimate.nl. Dan weten we dat je er bij bent.

Je hebt niet veel nodig voor onze sport. Een paar goede schoenen (met noppen als we op gras spelen en gymschoenen voor in de zaal) zijn belangrijk. En verder heb je lekker zittende kleding nodig en een fles met water tegen de dorst.